Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Portolfio Trouwalbums

Moderne & luxe trouwalbums

nextshot-fotografie
nextshot-fotografie
nextshot-fotografie
nextshot-fotografie
Waarom een trouwalbum?

Na een geweldige dag te hebben gehad is het natuurlijk leuk om er nog eens aan terug te kunnen denken. Een trouwalbum helpt je daar enorm mee en is vaak een van de weinige tastbare dingen die je na jullie bruiloft over blijft houden. Daarom is het natuurlijk ook van belang dat dit met goede zorg en kwaliteit wordt samengesteld. Zo kun je in de toekomst nog lekker nagenieten van jullie mooie dag!

Uitvoering

Mijn albums laat ik drukken bij professionele leveranciers die niet voor de consumentenmarkt beschikbaar zijn. Daardoor zijn de albums verzekerd van uitstekende en duurzame kwaliteit, gedrukt op professioneel fotopapier, en zo met de hand ingebonden dat de (stevige) bladen helemaal openvallen, zodat een foto ook over twee pagina's kan worden afgedrukt (zogenaamde layflat-techniek). De prijs voor het standaard album bedraagt €325,- en heeft een kunstleren of linnen kaft met een foto als eyecather en een zeer ruime keuze aan verschillende kleuren en uitvoeringen. Het standaard album heeft het formaat 25x25cm en heeft 15 spreads (30 pagina's). Er kan tevens gekozen worden voor een mooie bijpassende bewaardoos zodat de albums goed beschermd worden. Ook kan bij de meeste albums jullie namen voorop worden gedrukt voor een extra luxe uitstraling. Het is natuurlijk ook mogelijk om af te wijken van dit standaard formaat en een groter album uit te kiezen, bijvoorbeeld een 30x30 of 30x40 album. Er zijn genoeg mogelijkheden om een album te kiezen wat jullie smaak is. Tijdens het kennismakingsgesprek kan ik jullie de vele verschillende opties uitgebreid laten zien.

Ontwerp en levering

Het luxe trouwalbum dat ik bij een bruidsreportage lever wordt door mij digitaal samengesteld en ontworpen op de computer. Ik houd van een mooie frisse opmaak. Geen gedoe maar gewoon strakke en modern opgemaakte pagina's zonder storende elementen. De foto's doen het werk. Via de online gallery die jullie ontvangen mogen jullie zelf een bepaalde selectie aanleveren voor het album zodat jullie zeker weten dat de belangrijkste foto's van jullie mooiste dag in het album staan. Ik vul jullie selectie dan aan met de foto's die het hele plaatje compleet maken. Zo krijgen jullie een perfecte samenvatting van jullie trouwdag. Mochten jullie hier geen zin of tijd voor hebben dan kan ik dit natuurlijk ook voor jullie doen. De gemiddelde levertijd van een trouwalbum is 3 tot 4 weken na bestelling van het album. Wanneer ik het trouwalbum binnen heb gekregen zijn jullie van harte welkom om het trouwalbum op te komen halen bij mij thuis. Dan kijken we alles nog even samen na en kunnen jullie aan de hand van dit prachtige album keer op keer weer alles herbeleven.


Trouwalbums - Vanaf €325

Neem contact op

Adres

Diamantring 67
5629 GP Eindhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden