Bellen: +31(6) 300 15 481
Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Ervaringen

Bruiloft Anne & Hans

Wij zouden Stefan als fotograaf van harte aanbevelen. Hij heeft fantastische foto's van onze bruiloft gemaakt en tevens een zeer geslaagd fotoalbum. Stefan heeft goed door wat een mooie foto maakt en geeft subtiel aanwijzingen, maar zeker niet teveel. De omgang is zeer relaxed. Ook de gasten waren positief verrast. Keep up the good work!

Bruiloft Anne & David

Stefan was de fotograaf tijdens onze bruiloft, van 's ochtends vroeg bij het aankleden tot 's avonds tijdens het diner. Wat een geweldige dag, en zo fijn dat Stefan erbij was. Tijdens het kennismakingsgesprek met Stefan was het voor ons al vrij snel duidelijk, dit klikt heel goed! We waren meteen enthousiast. Stefan is heel professioneel, denkt proactief mee, en toont veel passie voor het fotograferen. Stefan heeft onze dag prachtig vast kunnen leggen, de foto's brengen de emoties tijdens onze dag helemaal terug. Het eindresultaat is erg mooi! Een hele fijne website waar alle foto's per gedeelte van de dag opstaan, en een prachtig fotoboek! Hier gaan we nog zo lang van kunnen nagenieten. Stefan, we willen je echt heel erg bedanken voor alles!

Bruiloft Sam-Yee & Remco

Één van de belangrijkste zaken om snel vast te leggen was voor ons de fotograaf. We hadden al een heleboel fotografen uit de regio vergeleken totdat we de foto's van Stefan zagen bij een bekende die pas getrouwd was. Zijn stijl van fotograferen sprak ons ontzettend aan en toevallig kende ik Stefan nog van de middelbare school. Na een kennismakingsgesprek wisten we direct dat hij onze fotograaf moest worden. Tijdens de fotoreportage hielp Stefan ontzettend goed met het aandragen van ideeën voor fotomomenten. Tijdens de ceremonie, borrel en het feest merk je niet dat Stefan alles op de gevoelige plaat vastlegt en zo krijg je hele mooie, spontane foto's. Binnen enkele dagen hadden we al een paar foto's ontvangen die we konden delen. We hebben na onze huwelijksreis een afspraak gemaakt met Stefan voor het bestellen van een trouwalbum en ouderalbums. De kwaliteit hiervan is echt geweldig en we hebben zoveel positieve reacties op onze foto's en albums dat we geen moment spijt hebben gehad van onze keuze voor Nextshot fotografie. Stefan, nogmaals bedankt voor alles!!

Bruiloft Linda & Remco

Na een kennismakingsgesprek bij Stefan thuis wisten we meteen : dit wordt onze fotograaf voor onze bijzondere dag. Meteen een goed gevoel. En met recht, het resultaat is prachtig. We zijn zo blij met de foto's en het fotoboek. Stefan weet precies waar te gaan staan, ziet de mooie plekjes en legt ook de emoties die bij een bruiloft horen vast op het juiste moment. Wij zouden Stefan zeker aan willen raden bij onze vrienden en kennissen om verzekerd te zijn van prachtige, professionele foto?s. Het geeft ons een fantastische herinnering aan de mooiste dag van ons leven!

Bruiloft Simone & Daan

Na een zoektocht voor een trouwfotograaf op internet kwamen we op de website van Stefan uit. Deze was heel helder, gaf alle informatie die we nodig hadden en de foto's spraken ons ook meteen aan. Na een kennismakingsgesprek hebben we zonder twijfel voor Stefan gekozen en we hebben geen moment spijt gehad van deze beslissing. Op de dag zelf miezerde het 's ochtends een beetje, maar we hebben het toch aangedurfd om onze fotoshoot buiten te doen. Een paar weken voor onze bruiloft hadden we al wat mooie plekjes in de omgeving uitgezocht. Stefan gaf goed aan hoe hij ons, en onze 2-jarige zoon, graag op de foto wilde hebben, en hij creëerde een heel ontspannen sfeer. Tijdens de ceremonie hebben we amper in de gaten gehad dat Stefan foto's heeft gemaakt, maar hij heeft heel wat mooie plaatjes geschoten! Na de ceremonie hebben we een boottochtje gemaakt. Stefan liep mee met ons op de kade en een collega-fotograaf, die hij had meegevraagd (na navraag bij ons of we dit goed vonden.. Natuurlijk!) zat bij ons in de boot. Hierdoor hebben we hele mooie en verschillende foto's van deze mooie boottocht. Ook tijdens de borrel en het diner hebben we nauwelijks in de gaten gehad dat Stefan er was, echt heel prettig. Na onze bruiloft konden we de bewerkte foto's makkelijk digitaal op een website zien, doorsturen aan vrienden en familie (die ook vol lof over Stefan's werk waren) en downloaden. Ook de blog die hij over onze bruiloft heeft geschreven vonden we heel leuk! Het fotoboek dat we na een paar weken kregen is helemaal naar onze wens. Stefan, heel erg bedankt. We kunnen je aan iedereen aanbevelen!

Adres

Buizerd 92
5508 KC Veldhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden