Bellen: +31(6) 300 15 481
Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Ervaringen

Bruiloft Maaike & Robbertjan

Stefan is een fantastische fotograaf! Vanaf het kennismakingsgesprek wisten we dat hij de man is voor de taak. Stefan is erg professioneel, geeft goede adviezen, luistert goed naar onze wensen en denkt mee om de dag tot een succes te brengen. Op de dag zelf was hij alles wat je nodig hebt. De rust zelf, oog voor detail en “onzichtbaar”. We hebben beide niet gemerkt dat de camera op ons gericht was. Ook onze gasten waren erg te spreken over Stefan. De leuke gesprekken en de spontane vriendelijke houding deed hen denken dat Stefan niet alleen de fotograaf maar ook een vriend van ons was. De preview foto’s zijn prachtig!! We kijken erg uit naar de rest van de foto’s.

Bruiloft Nadia & Wessel

We found Stefan through common friends. We liked his photo style – I call it “capturing emotions”. We were also lucky to get a love photoshoot together with our wedding photoshoot. Stefan is very helpful, he gives good suggestions on locations, light, poses. It was very easy to work with him, pure pleasure! Our loveshoot results were stunning, and so were the pictures from wedding. There were a lot of beautiful pictures, and I especially like the black and white shots that show pure emotions. Stefan caught all the special moments of our international wedding, and we will treasure these pictures for years to come. We got the wedding pictures just 3 weeks after the event! That was awesome! And the first preview was available already the day after the wedding, which was good for sharing the news with friends and family 😍 In short – recommending the photographer to others! Thank you Stefan once again for being a part of our day!!

Bruiloft Inge & Ron

De dag van ons leven precies in beeld gebracht met de emotie die we voelden. En vaak niet eens in de gaten dat de foto’s gemaakt werden. Stefan voelt precies aan wat je als bruidspaar graag wilt en maakt hier de mooiste verhalen, gevangen in één beeld, van. Een prettig persoon in de omgang, rustig en weet het juiste plaatje te maken. We zijn erg blij dat we voor Stefan gekozen hebben en het resultaat mag er zijn. Stuk voor stuk topfoto’s. Bedankt!

Bruiloft Annemarie & Marthijn

Na het kennismakingsgesprek met Stefan wisten wij het meteen: wij hebben de fotograaf gevonden voor onze bruiloft! Tevens besloten we om een loveshoot te doen. Stefan dacht mee in het zoeken naar een geschikte locatie. Dit was een fantastische dag, ongedwongen en gezellig. Een goede keuze om alvast aan elkaar en de camera te wennen. De foto's hebben wij gebruikt voor de uitnodiging voor de bruiloft, erg leuk. Op onze bruiloft kwam Stefan tijdens het aankleden tot en met het feest. De dag zelf is geweldig geweest, wat terug te zien is op de foto's. De details, de emoties en het verhaal van onze bruiloft zijn prachtig vast gelegd. We zijn super blij met de foto's, tevens met het mooie, zorgvuldig samengestelde trouwalbum! Ideaal dat de foto's van de loveshoot en bruiloft beschikbaar waren via een online gallery. We hebben Stefan leren kennen als een sympathieke, enthousiaste man met oog voor detail. Hij mengt zich makkelijk onder de gasten, stelt je op je gemak en is in voor een grapje. Wat ons betreft echt een aanrader voor iedereen die nog twijfelt over een (trouw)fotograaf! Stefan, nogmaals bedankt voor alles, we zullen nog lang nagenieten!

Bruiloft Carolien & Robert

De keuze voor Stefan was snel gemaakt. Onze ijverige ceremoniemeester, met bijzondere interesse in fotografie, had op internet vele portfolio’s doorgespit en haar advies was duidelijk: Stefan! Na een prettige kennismaking waren we overtuigd. Op de betreffende dag zorgde Stefan voor een ongedwongen gezellige sfeer tijdens de fotoshoot en hierna hebben we hem eigenlijk nauwelijks meer gezien... Het resultaat: spontane foto’s met prachtige composities! Toen we twee dagen later in een ‘na bruiloft dip’ zaten maakten de eerste foto’s dan ook alles goed. Stefan ontzettend bedankt! Eén van je kunstwerken hangt nu in groot formaat ingelijst boven de open haard en het mooie fotoboek ligt ernaast, een blijvende herinnering aan deze onvergetelijke dag

Adres

Buizerd 92
5508 KC Veldhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden