Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Over mij

Leuk dat je mijn website hebt gevonden! Ik zal me even voorstellen, ik ben Stefan de Bruijn (1985), wonend in Eindhoven met mijn lieve vrouw Fiona en dochters Charlotte en Julie. Foto's hebben mij altijd geboeid, vooral de foto's waar je naar kan blijven kijken. Daarom ben ik ook blij dat mijn ouders altijd mooie albums bij hebben gehouden van mij en mijn tweelingzus. Met veel enthousiasme en creativiteit leg ik bruiloften vast. Hierbij heb ik een eigen stijl ontwikkeld die ik graag omschrijf als puur, modern, creatief en spontaan met een journalistiek sausje. Bij iedere bruiloft wil ik het echte verhaal vertellen van jullie dag, zodat jullie die nog keer op keer terug kunnen herbeleven aan de hand van de foto's.

Tegelijkertijd vind ik het belangrijk om me te kunnen blijven ontwikkelen. Ik neem dan ook regelmatig deel aan workshops en seminairs van verschillende (inter)nationale fotografen. Afgezien van fotografie heb ik natuurlijk nog meer bezigheden, waaronder sportieve activiteiten zoals handballen en mountainbiken, mooie reizen maken, gezellig een filmpje kijken of spelletjes spelen met vrienden, concerten bezoeken en natuurlijk gewoon lekker genieten van het leven! Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust en hopelijk tot ziens!

Wat zij zeggen

Lees hieronder een aantal reacties van mijn
fantastiche bruidsparen hoe zij hun dag beleefd hebben.

De details, de emoties en het verhaal van onze bruiloft zijn prachtig vast gelegd. We zijn superblij met de foto's en het mooie, zorgvuldig samengestelde trouwalbum!

trouwfotograaf tilburg
Annemarie & Marthijn

Bruidsfotografie Tilburg

Stefan is erg professioneel, geeft goede adviezen, luistert goed naar onze wensen en denkt mee om de dag tot een succes te brengen.

trouwfotograaf Nuenen
Maaike & Robbertjan

Bruidsfotografie Nuenen

Stefan caught all the special moments of our international wedding, and we will treasure these pictures for years to come.

Mijn favoriete reizen

Adres

Diamantring 67
5629 GP Eindhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden