Bellen: +31(6) 300 15 481
Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Info bruiloften

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie hebben vast al veel geregeld voor de huwelijksdag. Goed dat jullie nu op zoek gaan naar een bruidsfotograaf. Hieronder staat een korte beschrijving hoe ik te werk ga die dag.

Voor de bruiloft

Meestal krijg ik een mailtje of ik nog beschikbaar ben voor jullie bruiloft. Wanneer dit het geval is plannen we altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek neem ik alle tijd om jullie wensen te bespreken en kunnen jullie uitgebreid mijn portfolio en voorbeeldalbums inzien.

Tijdens de bruiloft

Jullie trouwdag is natuurlijk de basis voor een dag vol emoties en mooie momenten om op terug te kijken. Het is mijn passie om als trouwfotograaf het persoonlijke en unieke verhaal van jullie trouwdag vast te leggen zodat jullie levenslang van jullie trouwfoto's en dierbare herinneringen kunnen blijven genieten. Met mijn stijl van fotograferen probeer ik altijd een verhaal te vertellen. Dat wil zeggen dat jullie dag wordt vastgelegd zoals deze ook daadwerkelijk is, zonder dat ik daarbij teveel ingrijp. Ik probeer zo min mogelijk op te vallen, zodat jullie heel relaxed je dag kunnen beleven, en zoek naar de momenten die jullie dag bijzonder maken.
Ik mix me tussen de gasten en kan op die manier ook de bijzondere persoonlijke momentem fotograferen, zoals die ene knuffel van je beste vriendin, of het moment dat jullie de felicitaties in ontvangst nemen van jullie ouders. Tijdens de fotoshoot zal ik jullie uiteraard sturen waar nodig, maar laat jullie ook vooral lekker samen genieten van elkaar. Dat zorgt voor de mooiste foto's van jullie.

Na de bruiloft

Als de bruiloft eenmaal achter de rug is, en jullie wellicht genieten van jullie huwelijksreis, ga ik aan de slag met de foto's. Jullie ontvangen binnen 1 a 2 dagen na de bruiloft al een preview van enkele foto's. Binnen 4 weken ontvangen jullie een link naar jullie eigen online gallery waar je de foto's in hoge resolutie kunt downloaden op je eigen pc, maar ook kunt delen met vrienden en familie. Uiteraard heb ik ook volop mogelijkheden voor prachtige trouwalbums.

Heb je nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact op via het contactformulier. Hieronder kun je wat meer lezen over de tarieven.

Stefan heeft goed door wat een mooie foto maakt en geeft subtiel aanwijzingen, maar zeker niet teveel. De omgang is zeer relaxed.

Anne & Hans


De details, de emoties en het verhaal van onze bruiloft zijn prachtig vast gelegd. We zijn super blij met de foto's, tevens met het mooie, zorgvuldig samengestelde trouwalbum!

Annemarie & Marthijn


Stefan weet precies waar te gaan staan, ziet de mooie plekjes en legt ook de emoties die bij een bruiloft horen vast op het juiste moment.

Linda & Remco


Wij zouden Stefan zeker aan willen raden bij onze vrienden en kennissen om verzekerd te zijn van prachtige, professionele foto's.

Anne & David

Na onze bruiloft konden we de bewerkte foto's makkelijk digitaal op een website zien, doorsturen aan vrienden en familie en downloaden

Simone & Daan

€995,-

Simpel en duidelijk. Voor 5 uur fotografie vraag ik €995,-. Voor elk aansluitend uur betaal je vervolgens €100,-. Hieronder kun je zien wat er standaard bij de prijs inbegrepen zit.

Kennismakingsgesprek

Een uitgebreid kennismakingsgesprek waar we al jullie wensen bespreken

Bewerking

Een ruime selectie met professioneel bewerkte foto's van jullie dag

Reiskosten

Inclusief reiskosten en reistijd binnen Nederland & Belgie

Online Gallery

Een moderne online gallery om de foto's te bekijken, te delen en te downloaden

Pakketten

Ik bied ook voordelige pakketten aan, hier zit standaard een korting in verwerkt. Het kan handig zijn om te kiezen voor een pakket, omdat daar verschillende elementen zoals een loveshoot of trouwalbum al gecombineerd zijn. Er zijn ook mogelijkheden om de verschillende pakketten up te graden met bijvoorbeeld een groter formaat album of een loveshoot. Extra uren kosten €100,- per uur.

Start
€995,-
5 uur fotografie
Ten minste 175 foto's
Exclusieve slideshow
Extra uren €100 per uur
Bijv. fototshoot t/m borrel
 

   

Pakket 1
€1575,-
8 uur fotografie
Ten minste 275 foto's
Exclusieve slideshow
Luxe Album (25x25) 15 spreads
Upgrade uren & album mogelijk
Bijv. firstlook tot diner

Inclusief €75,- voordeel

Pakket 2 (meest gekozen)
€1750,-
10 uur fotografie
Ten minste 350 foto's
Exclusieve slideshow
Luxe Album (25x25) 15 spreads
Upgrade uren & album mogelijk
Bijv. aankleden t/m openingsdans

Inclusief €100,- voordeel

Pakket 3
€1995,-
13 uur fotografie
Ten minste 425 foto's
Exclusieve slideshow
Luxe Album (25x25) 15 spreads
Upgrade uren & album mogelijk
Bijv. voorbereiding t/m feest

Inclusief €150,- voordeel

Er komen verder geen extra kosten bij, tenzij ik een uurtje langer moet fotograferen of jullie het album willen uitbreiden. Prijzen geldig vanaf 01-05-2023.

Trouwalbums

Jullie persoonlijk verhaal samengevat in een luxe en modern opgemaakt trouwalbum met verschillende opties als blijvende herinnering aan jullie mooie dag, vanaf €350,-

Na een geweldige dag te hebben gehad is het natuurlijk leuk om er nog eens aan terug te kunnen denken. Foto's zijn natuurlijk prachtig om te zien op een scherm, maar gaan pas echt leven als ze gedrukt zijn in een trouwalbum en je ze vast kunt houden. Toch merk ik vaak dat het album onderschat wordt, terwijl het album een van de weinige dingen is die je tastbaar overhoud aan jullie trouwdag. Na jullie bruiloft kan ik jullie persoonlijke verhaal mooi samenvatten in een luxe trouwalbum. Deze albums zijn van hoge kwalteit en bij het samenstellen zijn er verschillende mogelijkheden waar jullie uit kunnen kiezen. Zo kan ik ervoor zorgen dat jullie de foto's keer op keer kunnen herbeleven.

Online gallery

De beschikking over jullie trouwfoto's, waar en wanneer je maar wilt, via een eigen moderne online gallery die je kunt delen met familie en vrienden

Wat is er nu handiger om altijd je foto's bij je te hebben om te kunnen laten zien aan vrienden, familie en collega's? Door middel van deze online gallery heb je altijd alle foto's bij de hand. De foto's worden nadat deze bewerkt zijn geupload op deze gallery en zodra alles gereed is ontvangen jullie een mailtje dat de foto's beschikbaar zijn. Ik wil natuurlijk niet dat iedereen zo maar bij jullie trouwfoto's lan en daarom ontvangen jullie een mailtje met inloggegevens en de downloadpin om de foto's te kunnen downloaden. De foto's kunnen dan in originele grootte worden gedownload op jullie eigen pc, zodat jullie de foto's in eigen bezit hebben en ermee kunnen doen wat jullie willen. Een voorbeeld van zo'n toffe gallery kun je hier bekijken.

info loveshoots
info loveshoots

Loveshoot

Een fotoshoot met iemand waarvan je heel veel houdt en krijg een blijvende en waardevolle herinnering van jullie liefde voor elkaar! Loveshoot €175,-

Misschien ben je niet gewend om voor een camera te staan en wil je graag nog even wennen voor de bruiloft. Of misschien wel je gewoon een romantische en gezellige fotoshoot met je geliefde. Alles kan. We zoeken in overleg een leuke locatie op, misschien wel die plek waar jullie elkaar hebben leren kennen of graag komen, en gaan daar een toffe fotoshoot doen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi stuk bos en/of heide of misschien een wat stoerdere industriele omgeving. Na de fotoshoot zal ik de foto's gaan bewerken en krijgen jullie via de online gallery minimaal zo'n 20 a 25 foto's in hoge resolutie. Zo hebben jullie een mooi aandenken aan elkaar of misschien willen jullie de foto's wel gebruiken voor de trouwkaart!

Adres

Diamantring 67
5629 GP Eindhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2021 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden