Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Blog

Trouwfotograaf Panningen - Inge & Ron

Inge & Ron kwamen vorig jaar al in contact met mij en vroegen of ik hun bruiloft wilde fotograferen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken aangezien ik Inge en Ron ook al kende en ik zeker wist dat dit weer een geweldige dag zou worden. En niets was minder waar. De dag begint bij de kapper en via Ron's ouderlijk huis kom ik weer bij Inge thuis. We hebben lekker de tijd voor een toffe fotoshoot voordat we naar de trouwlocatie rijden. Dat is niet zo maar een, want Inge en Ron hebben gekozen om te gaan trouwen in de sporthal van hun geliefde handbalclub Bevo. Wat een gaaf en origineel idee. Vervolgens lekker borrelen en eten tussen de wijngaarden en uiteindelijk een spetterend en gezellig feest. Ik weet zeker dat zij terug kunnen kijken op een dag om nooit meer te vergeten. Hieronder mijn tofste beelden van deze dag.


Adres

Buizerd 92
5508 KC Veldhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden