Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Blog

Bruidsfotografie Den Bosch - Simone & Daan

19-06-2015 was het dan zover, Simone & Daan gingen trouwen! Er stond deze dag een leuk en druk programma op de dag en ik had het geluk dat Milou van Ham met mij mee ging om te fotograferen. Wij arriveerden al vroeg bij Simone om alle voorbereidingen te fotograferen. Ik reed zelf ook nog even langs Daan die een paar straten verderop was met z'n vrienden. Even later kwam Daan Simone ophalen in een mooie oude fiat 500, wat een leuk autootje is dat toch! Hun kindje Karsten kon natuurlijk ook niet wachten om papa en mama samen te zien. Hierna was het al tijd voor de fotoshoot. Simone en Daan hadden zelf een paar leuke plekjes uitgezocht, dus we maakten er een soort mini-roadtrip van met z'n allen die uiteindelijk eindigden bij het stadhuis in Den Bosch waar de ceremonie plaatsvond.

Karsten had het ook prima naar z'n zin tijdens de ceremonie en vond het maar al te leuk om de ringen te mogen geven. Na het ja-woord had het bruidspaar een rondvaart georganiseerd over de Binnendieze. Gelukkig waren we met z'n 2-en en kon ik vanaf de kant foto's maken terwijl Milou bij het bruidspaar in de bootjes zaten. Dit zorgden natuurlijk voor genoeg mooie en gave plaatjes. Na 1,5 uur kwamen de bootjes weer aan bij het beginpunt waar ook de borrel plaatsvond bij Sitio. Het bruidspaar werd uitgebreid gefeliciteerd en net als alle gasten genoten zij ook van een lekkere bruidstaart. Na een paar foto's gemaakt te hebben in het centrum van Den Bosch reden we door naar Bruisend op Auqabest waar het diner en feest plaats zouden vinden. Voor ons zat de dag er toen bijna op en zowel Milou als ikzelf kijken terug op een erg leuke en geslaagde dag met veel gezelligheid en mooie momenten. En ik wil Milou natuurlijk bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie foto's!! Ik denk dat dit ook goed naar voren komt in onderstaande foto's... Geniet ervan!


NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven NextShot Fotografie Veldhoven
Adres

Buizerd 92
5508 KC Veldhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden