Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Blog

Trouwfotograaf Bavel - Annemarie & Marthijn

Gelukkig heb ik veel bruidsparen met wie ik een klik heb, zo ook bij Annemarie & Marthijn. Annemarie & Marthijn hadden in het voorjaar al een toffe loveshoot bij mij gedaan, dus we kenden elkaar al een beetje toen ik 's ochtends vroeg aankwam op hun grote dag. Dat is toch altijd fijn werken, zowel voor mij als fotograaf, maar ook voor het bruidspaar geeft het een stukje extra vertrouwen. En dat heeft zich zeker uitbetaald, wat een geweldige dag hebben wij gehad. Een heerlijk weertje, prachtige emoties, veel vrolijkheid en natuurlijk een stralend bruidspaar. Hieronder een impressie van deze mooie dag!


Adres

Buizerd 92
5508 KC Veldhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden