Email: info@nextshot.nl
Volg ons:

Blog

Reisfotografie - Hawaii

Hawaii stond al een lange tijd bij ons de bucketlist. In september 2015 was het dan zover, een droom die in vervulling gaat. Iedereen denkt bij Hawaii aan zon, zee en strand. Natuurlijk hebben ze een aantal van de mooiste stranden ter wereld, maar de verschillende eilanden hebben zoveel meer te bieden, ieder met haar eigen specifieke natuurschoon. Kauai vonden wij toch wel het mooiste eiland, erg groen, ongerept en een heerlijk sfeertje. Hieronder een mooie samenvatting van deze mooie reis.

Eerst hadden we een tussenstop in Phoenix bij vrienden van ons. Aangezien Hawaii erg lang vliegen is (toch wel zo'n 20 uur) was dit een lekkere tussenstop. Een gaaf weekend in Sedona gehad waar we veel hebben gelachen en gezien.

Kauai, het eerste eiland wat wij aandoen tijdens de rondreis door Hawaii. Wat een prachtig eiland met enorme watervallen, verlaten strandjes en zoveel andere mooie natuur. Echt een aanrader voor iedereen die ooit naar Hawaii wilt. En wat is nu er mooier om al dit moois vanuit de lucht te zien, daarom zijn we maar even in een helikopter gestapt!

Na de vele indrukken is het natuurlijk ook gewoon erg lekker om lekker te relaxen aan een van de mooie stranden van Kauai, zoals hier op Poipu Beach.

Verder zijn er heel veel hikes, waar je op de meest verlaten plekken terecht komt. Neem wel voldoende water mee, want dat heb je zeker nodig.

Je komt tijdens het reizen op Hawaii de een na de andere mooie sunset tegen. Soms iets eerder opstaan en kun je zoals hieronder ook eens een sunrise meepikken!

Het volgend eiland wat we aan doen is Oahu, het hoofdeiland met de hoofdstad Honolulu. Heel anders dan het ongerepte Kauai, maar ook hier kun je mooie, ongerepte plekjes vinden. Wij hebben een huurtauto gehuurd voor 1 dag en het eiland rond gereden. Er zijn genoeg mooie plekjes in de binnenlanden en aan de noordkust.

Verder hebben we natuurlijk ook de bekende plekker van Honolulu bezocht, waaronder Waikiki Beach, Pearl Harbour en Hanauma Bay.

Als laatste eiland hebben wij gekozen voor the Big Island. De naam zegt het al, het grootste eiland van Hawaii. De voornaamste reden voor ons bezoek is toch wel de actieve vulkanen op dit eiland. We hebben verder met manta ray's gezwommen, op zoek gegaan naar de vele schildpadden die het eiland rijk zijn en natuurlijk door het schitterende maanlandschap gelopen.

We kunnen terugkijken op een fantastiche reis met veel hoogtepunten. Hawaii heeft zoveel meer te bieden dan alleen de mooie stranden. Hier komen wij zeker nog een keer terug!

Adres

Diamantring 67
5629 GP Eindhoven

Contact

+316 300 15 481
info@nextshot.nl

Volg ons
© 2015 | KVK 59543760 | Algemene voorwaarden